14

Март, 2020

В тази статия ще разгледаме няколко основни причини, поради които вашето заведение трябва да има сайт.

Задачата на всеки ресторант или заведение не е лека – при вас трябва да се предлагат висококачествени стоки, приятна атмосфера, добро обслужване, приемливи за клиентите цени и съвкупността от всички тези фактори допринася за поставянето на оценка от вашите клиенти.

А наясно ли сте, че над 92% от хората първо проучват онлайн заведението, което ще посетят?

Над  60% от тези хора разглеждат и сайтовете на тези заведения, а над 30% са склонни да не посетят заведението, в случай, че неговата обща оценка е под 4 (при максимална възможна оценка 5).

Онлайн присъствие

Стартирането на бизнес задължително трябва да бъде съпроводено от изграждането и на неговото онлайн присъствие. При това ефективно и професионално онлайн присъствие!

Какви са ползите от сайта?

Професионализъм

Това да притежавате сайт е много повече от това да сте просто регистрирани в Google и да се показвате на картата. Заведенията, които имат уебсайт се показват и при търсения в Google и по този начин бихте могат да привлекат и повече клиенти.
Сайта говори за професионализъм и работи в помощ както за вашият бизнес така и за вашите клиенти.
Чрез него вие давате възможност на бъдещите си клиенти да се запознаят с вас и вашият бизнес – да разгледат снимки, да погледнат менюто, да потърсят и отзиви от минали клиенти. По този начин вие увеличавате ангажираността, а те получават една по-сигурна обратна връзка от вас.

Дългосрочна реклама

На добри цени

След като вашият уебсайт е изработен и пуснат в глобалната мрежа, то той автоматично става вашата визитна картичка пред вашите клиенти. Не случайно при всяка от най-масово използваните онлайн платформи, при регистрация на страница или бизнес се изисква и попълване на уебсайт.

Отвеждайки потребителите на вашият сайт вие имате възможност да ги потопите в атмосферата на вашият бизнес и да ги запознаете в дълбочина с предлаганите от вас услуги.

Имам Фейсбук страница, това достатъчно ли е?

Не се колебайте да започнете работа и онлайн!

Много често се случва да се сблъскваме с клиенти, които ни задават следния въпрос – „Ами ние имаме Фейсбук страница това достатъчно ли е?”
Отговорът е: категорично НЕ.
Фейсбук страницата също е много важна и дори задължителна, НО.. има едно голямо НО.. тя в никакъв случай не е достатъчна за вашето онлайн присъствие.

Дори напротив – ако вашият ресторант или бизнес присъства само в социалната мрежа, то това говори за голям непрофесионализъм.
Също така имайте в предвид факта, че политиката на Фейсбук се променят ежедневно, страницата Ви може да бъде докладвана и свалена, вашият профил също може да бъде откраднат и по този начин за един миг може да се сбогувате с цялото си изградено до момента „онлайн присъствие” ако не сте заложили на в пъти по-сигурното – а именно вашият уебсайт.

Ако все още се колебаете

  • Как да изберете правилното име(домен) за вашият сайт?
  • Как трябва да изглежда вашият сайт?
  • На кои цветове да заложите?
  • Какви са начините да го рекламирате за да постигнете успешно и ефективно онлайн присъствие?

Ние сме тук да ви дадем отговори на тези въпроси!
Ако имате нужда от нашата помощ, то ние от gnkweb.com сме на среща за да отговорим на всяко ваше запитване а също така и с радост бихме изработили вашият уебсайт!

Свържете се с нас!