Последни проекти

StamenovPillows.com е онлайн магазин, който предлага на своите клиенти изработката на персонализирани подаръци с уникални дизайни съобразени с желанието на клиента и с поводът.

EJ Systems е комплекс от програмни продукти от ново поколение, предназначени да автоматизират и информационно да осигурят работата по управлението и контрола на фирмените дейности.

мбалюгозападнаболница

МБАЛ „Югозападна болница“ е многопрофилна болница за лечение. Тя обслужва населението на общините Сандански, Петрич, Струмяни и Кресна.

ekidsworld-project

EkidsWorld е онлайн магазин за детска мода, който предлага уникални дрешки за деца на всички възрасти. В него ще намерите разнообразие от над 20 световно известни марки.

MaxiModaAysel

MaxiModaAysel е онлайн магазин, който предлага уникални дамски облекла в макси размери. Директен вносител на марката Айсел. Продукти със страхотно качество и впечатляващ дизайн. 

Body Design е онлайн магазин, в който може да откриете фитнес програми, хранителни режими и единствената българска енциклопедия за фитнеса – „ВСЕЛЕНАТА НА ФИТНЕСА“.

Mihoviestate.com е онлайн магазин на винопроизводителите семейство Михови, които имат спечелени редица награди и отличия в областта на винопроизводството.

StoyanovaArt е уебсайт-галерия на талантливата българска художничка Наталия Стоянова. В него може да разгледате над 200 от нейните творби.

MalchuganiKids

MalchuganiKids.com е онлайн магазин, предлагащ широко разнообразие от детски стоки. Нашата задача беше да изработим съвременна визия и функционален сайт, както и ново лого. Без качване на продуктите.

Favoritcar е локален бизнес, който се занимава с отдаване на автомобили под наем и се старае да осигури комфорт и удобство на своите клиенти.

Golchev.bg е персонализирано уеб решение за ресторант Голчев, който се намира в гр. Сандански. Сайта е тип меню, което се ползва и на място в ресторанта.

Unicodk е онлайн портал за платени професионални данъчни консултации с едни от най-добрите и доказали се в сферата на данъчното законодателство хора в България.

Plumbing-Denver е американска компания занимаваща се с изграждането и поддържането на водопроводни инсталации в гр. Денвър в американския щат Колорадо.

DianaDezir е е уебсайт тип онлайн галерия на световно известната художничка  Диана Дезир, която е представяла своите творби в много и различни държави.

Muskuli.Stamenov.Net е фитнес блог с включен онлайн магазин, който има публикувани над 700 уникални статии и предлага изработката на жилетки с тежести.

Fitroom е малък онлайн магазин, който предлага домашни фитнес уреди, подходящи за пълноценни тренировки, без да има нужда да напускате собственият си апартамент.

Immobili-allias е фирма, която се занимава с продажбата и отдаването под наем на много и разнообразни недвижими имоти в гр. София.