Последни проекти

NesetPlatform е уеб платформа, която оперира на територията на 8 държави. Целта на проекта е да подкрепи в голям мащаб транснационалната основа на младежката интеграция в пазара на труда.

StamenovPillows.com е онлайн магазин, който предлага на своите клиенти изработката на персонализирани подаръци с уникални дизайни съобразени с желанието на клиента и с поводът.

EJ Systems е комплекс от програмни продукти от ново поколение, предназначени да автоматизират и информационно да осигурят работата по управлението и контрола на фирмените дейности.

Unicodk е онлайн портал за платени професионални данъчни консултации с едни от най-добрите и доказали се в сферата на данъчното законодателство хора в България.

StoyanovaArt е уебсайт-галерия на талантливата българска художничка Наталия Стоянова. В него може да разгледате над 200 от нейните творби.

Golchev.bg е персонализирано уеб решение за ресторант Голчев, който се намира в гр. Сандански. Сайта е тип меню, което се ползва и на място в ресторанта.

Bodydesignbg е уебсайт, който предлага персонални тренировъчни и хранителни режими, професионални имидж консултации и промотира здравето и тренировките.

DianaDezir е е уебсайт тип онлайн галерия на световно известната художничка  Диана Дезир, която е представяла своите творби в много и различни държави.

Favoritcar е локален бизнес, който се занимава с отдаване на автомобили под наем и се старае да осигури комфорт и удобство на своите клиенти.

Immobili-allias е фирма, която се занимава с продажбата и отдаването под наем на много и разнообразни недвижими имоти в гр. София.

Fitroom е малък онлайн магазин, който предлага домашни фитнес уреди, подходящи за пълноценни тренировки, без да има нужда да напускате собственият си апартамент.

Muskuli.Stamenov.Net е фитнес блог с включен онлайн магазин, който има публикувани над 700 уникални статии и предлага изработката на жилетки с тежести.

Luxuryskullart е онлайн магазин на един изключително талантлив българин, който изработва ръчно уникални артикули.