Последни проекти

мбалюгозападнаболница

 

МБАЛ „Югозападна болница“ е най-голямата болница в югозападна България. Обслужва общините Сандански, Петрич, Струмяни и Кресна и всички включени към тях села.

 

StamenovPillows.com е онлайн магазин, който предлага на своите клиенти изработката на персонализирани подаръци с уникални дизайни съобразени с желанието на клиента и с поводът.

 

EJ Systems е комплекс от програмни продукти от ново поколение, предназначени да автоматизират да осигурят работата по фирмените дейности по един съвременен начин.

ekidsworld-project

 

EkidsWorld е онлайн магазин за детска мода, който предлага уникални дрешки за деца на всички възрасти. В него ще намерите разнообразие от над 20 световно известни марки.

 

Body Design е онлайн магазин, в който може да откриете фитнес програми, хранителни режими и единствената българска енциклопедия за фитнеса – „ВСЕЛЕНАТА НА ФИТНЕСА“.

 

Podarucite.com е онлайн магазин за подаръци. Те изработват подаръци с дизайн по поръчка. Оригинална бизнес идея, чиято онлайн визия беше реализирана от нашият екип.

mistarvkusno

 

Mistarvkusno.com е бизнес за бързо хранене, намиращ се в гр. Перник. Мистър Вкусно предлага на своите клиенти традиционни ястия.

 

Mihoviestate.com е онлайн магазин на винопроизводителите семейство Михови, които имат спечелени редица награди и отличия.

 

StoyanovaArt е уебсайт-галерия на талантливата българска художничка Наталия Стоянова. В него са събрани над 200 от нейните творби.

MalchuganiKids

 

MalchuganiKids.com е онлайн магазин, предлагащ широко разнообразие от детски стоки. Нашата задача беше да изработим съвременна визия и функционален сайт,

 

Golchev.bg е персонализирано уеб решение за ресторант Голчев, който се намира в гр. Сандански. Сайта е тип меню, което се ползва и на място в ресторанта.

 

Unicodk е онлайн портал за платени професионални данъчни консултации с едни от най-добрите и доказали се в сферата  на данъчното осигуряване хора в България.

MaxiModaAysel

 

MaxiModaAysel е онлайн магазин, който предлага уникални дамски облекла в макси размери. Директен вносител на марката Айсел. Продукти със страхотно качество и впечатляващ дизайн. 

 

DianaDezir е е уебсайт тип онлайн галерия на световно известната художничка  Диана Дезир, която е представяла своите творби в много и различни държави.

 

Plumbing-Denver е американска компания занимаваща се с изграждането и поддържането на водопроводни инсталации в гр. Денвър в американския щат Колорадо.

 

Muskuli.Stamenov.Net е фитнес блог с включен онлайн магазин, който има публикувани над 700 уникални статии и предлага изработката на жилетки с тежести.

 

Fitroom е малък онлайн магазин, който предлага фитнес уреди за дома, подходящи за пълноценни домашни тренировки, без да има нуждата да напускате стаята си.

 

Favoritcar е локален бизнес, който се занимава с отдаване на автомобили под наем и се старае да осигури комфорт и удобство на своите клиенти.