портфолио

Нашите Проекти

NESET PLATFORM

NesetPlatform е уеб платформа, която оперира в 8 държави. Целта на проекта NESET е да подкрепи в голям мащаб транснационалната основа на устойчивостта на младежката интеграция в туристическия пазар на труда, чрез създаване на условия за NEETs заетост и предприемачество в различни форми на туризъм.

Ejsystem.bg

EJ System е програмен продукт от ново поколение, предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Единната системата от програмни модули е подходяща както за малки, така и за големи фирми и счетоводни кантори.

StamenovPillows

StamenovPillows.com е уебсайт, предлагащ на своите клиенти изработка на възглавнички по поръчка като дизайна на възглавничката може да бъде изцяло по желание на клиента.

IMMOBI-ALLIAS

Immobi-allias.com предлага луксозни апартаменти и имоти за продажба и отдаване под наем в гр. София. 

Fitroom

Fitroom е малък онлайн магазин предлагащ разнообразни фитнес уреди подходящи за тренировки в домашни условия. 

Favoritcar

Favoritcar предлага автомобили под наем в югозападна България. Колите в асортимента на Фаворит Кар са идеални, както за пътуване на дълги разстояния, така и за придвижване в градски условия.

StoyanovaArt

StoyanovaArt.com е уебсайт на Наталия Стоянова – талантлива българска художничка със завиден брой творби и изложби зад гърба си.

Golchev

Ресторант „Голчев“ е един от първите и най-предпочитани ресторанти в гр. Сандански. Изключително приятна атмосфера, страхотно меню и прекрасна обстановка.

DianaDezir

Dezir e творчески псевдоним, означаващ желание. Желание да обагря всичко, до което се докосне. Желание да вдъхновява, да кара хората да се усмихват, и да твори един по-красив и добър свят.

Muskuli.stamenov

Muskuli.Stamenov.Net е личен уебсайт/блог за фитнес и здравословен начин на живот с изключително голямо разнообразие от над 500 статии.

BodyDesignbg

BodyDesignbg.com е уебсайт предлагащ професионални услуги свързани с подобряване на външният вид и имиджа.