29

Февруари, 2020

Закупуването на красив, съвременен и добре оптимизиран уебсайт не е разход, а дори напротив – това е най-добрата инвестиция, която всеки човек може да направи.

Без значение, дали уебсайтът ще бъде личен, фирмен, представящ вашият бизнес или хоби, или пък онлайн магазин – онлайн присъствието Ви говори за професионализъм и помага на клиентите Ви да ви открият и да се свържат с вас максимално бързо.

Защо е важно

Ние от GNKweb.com знаем, че красивият и добре оптимизиран сайт има огромно значение и затова преди започването на работа по даден проект, ние ще Ви запознаем с всички особености, които трябва да знаете, а също така и с най-голямо удоволствие ще Ви посъветваме за най-добрият подход за осъществяването на вашата идея.

Преди да започнем работа по вашият уебсайт е от изключителна важност вие да имате ясна цел, към която да се стремите.

Важно е и да бъдем добре запознати с вашите идеи и цели, вашият бизнес и таргет аудиторията, към която ще се стремим.

Функционалности

Други важни моменти при изработването на уебсайт са неговите функционалности.

Дали искате да имате информативен и красив сайт с няколко странички и галерии?

Или пък може би искате да пренесете целият си физически магазин в интернет пространството, което желание налага нуждата от създаването на онлайн магазин с всичките Ви продукти?

А може би бихте искали да изработим уебсайт, в който да презентирате собствените си умения?

Възможностите и функционалностите, за които може да се досети човек са безброй, затова ние освен по-стандартните услуги, предлагаме и персонализирани онлайн решения.

Ако имате идея, която звучи по нестандартно и нетипично, мислили сте за нещо, което не се вижда всеки ден и във всеки сайт – то ние с радост ще я приветстваме и ще я превърнем в реалност.

Избор на домейн

Друг важен момент при изработката на уебсайт е избирането на правилният домейн.

Домейн (domain) представлява името на сайта (както в случая при нас е „gnkweb.com“).

Избора на домейн играе важна роля и е от съществено значение на какъв домейн ще се спрете.

Тъй като домейна може да се използва само от 1 сайт в мрежата, то в голям процент от случаите името на вашата фирма, бизнес или бранд е вече закупено от други хора, при което ще трябва да помислите за друго.

Ние от GnKweb сме на среща за всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас услуги, така че ако искате да ни попитате нещо, не се колебайте да се свържете с нас!